Model Victoria’s Secret Menuju ke Paris

Debaran dan bahang fashion show ke-20 buat jenama terkenal Victoria’s Secret makin dirasai dengan gambar-gambar yang dikongsikan oleh beberapa orang model semasa mereka menaiki kapa terbang menuju ke Paris.
 
Memperagakan kemeja-t merah jambu dengan perkataan ‘Victoria’s Secret Paris 2016’ model-model itu kelihatan sangat teruja untuk menjayakan koleksi terbaru Victoria’s Secret pada 5 Disember ini.
 
Kendall Jenner mengongsikan gambarnya bersama rakan-rakan modelnya Bella Hadid, Lily Donaldson dan Joan Smalls dengan kapsyen “We’re off!”
 

 
Bella juga menggunakan gambar yang sama untuk Instagramnya dengan kapsyen “We’re ready!!!!! Let’s gooo beautiful ladies!!!! … Coming for you Paris!!!”
 
Lily Alridge juga menggunakan Instagram untuk berkongsi gambarnya bersama beberapa Angels
 

 
Stella Maxwell juga mengongsikan gambar berkumpulan bersama beberapa orang Angels.
 

 
Lais Libero pula menggunakan kapsyen ““The sexiest passengers on the [Earth].” untuk gambarnya.
 

 
Elsa Hosk pula bekrongsi gambarnya bersama model-model yang lain di dalam sebuah bas yang membawa mereka ke lapangan terbang.
 

 
Gambar-gambar ini diteruskan walaupun mereka sudah pun menaiki pesawat. Alessandra Ambrosio mengongsikan gambarnya bersama tiga orang juruterbang di dalam kokpit.
 

 
Taylor Hill bergaya bersama temannya Romee Strijd dengan kapsennya yang menunjukkan keterujaannya “PEACE OUT AMERICA WERE GOING TO PARIS!!!!!!!!”
 

 
Adriana Lima dan Lais Ribeiro pula menggunakan aplikasi Boomerang untuk post Instagramnya.
 

 
Josephine Skriver berkongis gambar bersama “partner in crime”-nya Jasmine Tookes bergaya di dalam pesawat ke Paris itu.
 

 
Victoria’s Secret Fashion Show sebelum ini pernah diadakan di L.A, London, Cannes, Miami dan di New York pada tahun lepas. Ini merupakan show pertama mereka di Paris!
 
Oleh: Ai Nazmi Norzaid

POST A COMMENT