Deko Inspirasi Ternama

Buat pencinta dekorasi, saluran Life Inspired membawakan “Inspiring Homes”, rancangan yang menjengah ke enam buah kediaman terpilih dan berkongsi kisah inspirasi oleh pemiliknya dalam membina kediaman impian dan pilihan rekaan yang diterjemahkan. Dikendalikan oleh dua nama besar dalam dunia pengacaraan, Jason Godfrey dan Aishah Sinclair, rancangan ini menampilkan kediaman dalam saiz berbeza seperti kondominium juga vila dengan membawakan paparan berkaitan tip penataan ruang  mengikut kesesuaian.

 

“Negara majmuk seperti Malaysia ini menawarkan pilihan gaya hidup yang menyeluruh mengikut keperluan berbeza setiap individu. Apa sahaja gaya peribadi anda, tradisional atau moden, minimalis atau sebaliknya, sememangnya terdapat sebuah kediaman yang akan menepati cita rasa anda. Peluang melihat sendiri kediaman indah di Malaysia melalui pengendalian rancangan ini membuka lebih pemahaman pada saya tentang apa yang menjadi inspirasi  rakyat Malaysia dalam mencipta dekorasi kediaman. Selepas melihat kesungguhan dan dedikasi yang diletakkan oleh setiap pemilik kediaman, saya menyedari bahawa tidak kira di mana sahaja anda tinggal, atau jenis kediaman anda, anda sebenarnya mampu mencipta kediaman yang menginspirasikan,” kongsi Jason.

 

Antara kediaman yang dipaparkan menerusi siri ini adalah milik pereka tersohor, Dato’ Rizalman Ibrahim, di mana dia turut berkongsi tip  mengenai rekaan bersifat kontemporari dan nasihat untuk pembeli baru mengenai pembelian kediaman.   Manakala Pengarah buat M Moser Global Design, Ramesh Subramaniam berkongsi mengenai fungsi sesebuah rekaan, transisi sesebuah ruang juga hasil seni yang bersifat eklektik sambil membawa penonton menyelusuri unit kondo miliknya.

 

Rancangan ini mula menemui penonton saluran LI TV pada 6 Disember setiap Selasa jam 10 malam di rangkaian Astro 728.

1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

inspiring-homes-host-jason-godfrey-aishah-sinclair-resize

Aishah Sinclair dan Jason Godfrey sebagai hos rancangan.

POST A COMMENT