GLAM Deko PROMOSI – GreenPan™ Cambridge

MENANG! Koleksi GreenPan™ Cambridge bernilai RM6000

 

GREENPAN CAMBRIDGE 36CM WOK (IH) r

 

Dengan pelancaran koleksi baharu, GreenPan™ Cambridge kini menawarkan produk masakan yang menggunakan teknologi ‘non-stick’ terkini iaitu Thermolon™ dan Infinity™. Alat masakan GreenPan Cambridge juga diperbuat dengan teknologi Magneto™ yang menguatkan kapabiliti badan alat masakan ini untuk mengekalkan haba dan pemegang yang selesa.

 

Alat masakan GreenPan™ Cambridge mempunyai reka bentuk yang versatil dan senang untuk penggunaan harian di dapur. Malah, penggunaan alat masakan GreenPan™ Cambridge adalah selamat dengan salutan non-stick teknologi Thermolon™ yang melindungi pengguna daripada pembebasan asap toksik jika berlaku insiden overheat.  Bukan sahaja salutan non-stick ini tahan calar, malah alat masakan GreenPan™ Cambridge tidak akan mengelupas dengan mudah.

 

Selain itu, alat masakan GreenPan Cambridge juga diperbuat daripada teknologi induksi Magneto™ yang terletak di permukaan bawah alat masakan tersebut. Teknologi ini mengelakkan kerosakkan berlaku kepada permukaan apabila bersentuhan dengan haba. Dengan itu, GreenPan™ Cambridge merupakan jenama produk alat masakan yang top-notch dari segi kualiti, keselamatan dan keselesaan penggunaan masakan harian.

 

SOALAN : Apakah nama teknologi yang menyumbang kepada salutan non-stick alat masakan GreenPan™ Cambridge?

 

Emelkan jawapan anda berserta butiran (Nama/ IC/ Alamat/ No. Tel) kepada : promotions@bluinc.com.my

 

Tarikh tutup : 31 Ogos 2016

 

Lawati www.glam.com.my untuk mengetahui jika anda adalah pemenang bertuah bulan ini. Nama pemenang akan dikeluarkan seminggu SELEPAS tarikh tutup promosi.

 

POST A COMMENT