GLAM PROMOSI – OGOS 2016

glam aug

*klik tab di bawah untuk menyertai promo*

Tempoh penyertaan : 1 – 31 Ogos 2016

_____________________________________________________________________________________________

[tab: PETER THOMAS ROTH]

Menang!
9 x Set Un-wrinkle daripada Peter Thomas Roth bernilai
RM736 

PTR

 

Kekal Muda Sentiasa
 
Diasaskan oleh Peter Thomas Roth, misi utama adalah mencari produk penjagaan kulit yang dapat mengatasi masalah kulit yang menggabungkan inti pati yang efektif dan berkesan bersama teknologi canggih. Kini, terdapat lebih daripada 100 rangkaian produk Peter Thomas Roth dicipta untuk disesuaikan dengan keperluan penjagaan kulit individu yang meliputi semua jenis kulit. Antara produk penjagaan kulit Peter Thomas Roth termasuk Un-Wrinkle Turbo™ Line Smoothing Toning Lotion dan Un-Wrinkle® Fast-Acting Serum yang dicipta bagi mengatasi masalah penuaan.
 
Hasil menakjubkan dapat dilihat dalam masa tiga hari! Formulasi efektif yang terkandung di dalam Un-Wrinkle® Fast-Acting Serum ini dapat membantu melicinkan serta meredakan garis kedutan degil yang kelihatan pada ekspresi wajah. Gabungan serbuk berlian tulen serta ekstrak siput Conopeptide bertindak dengan pantas dengan melicinkan dan meredakan kedutan pada wajah. Manakala penggunaan bersama Un-Wrinkle Turbo™ Line Smoothing Toning Lotion pula berkesan mengurangkan kemunculan kedutan di samping menyingkirkan kotoran, merawat, menyegarkan serta melembutkan kulit.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Click here if you have issue accessing the promo form above

[tab: AMBER BEILA]

Menang! 
21 x Rawatan Muka Lacto-Flora Peel daripada Amber Beila
bernilai RM298

Capture

Aura Kecantikan Amber Beila

Amber Beila Colors of Beauty merupakan pusat kecantikan yang menyediakan suasana damai, serta rawatan yang berkesan bagi membolehkan badan dan minda anda mendapat keseimbangan aura yang optimum. Antara rawatan khas yang ditawarkan adalah rawatan memanjakan diri seperti rawatan muka, pelangsingan, terapi spa, urutan badan yang menggunakan produk penjagaan kulit Pevonia. Istimewanya, produk Pevonia ini menggunakan bahan semula jadi dengan teknologi maju yang terbukti berkesan dalam menyelesaikan dan memulihkan masalah kulit dalam masa yang singkat.

Terapi Muka Lacto-Flora Peel Rawatan ini merupakan masker yang menggunakan asid laktik yang serasi dengan kulit dan berupaya memberikan sensasi yang memberangsangkan. Sesuai digunakan buat semua jenis kulit namun tidak disyorkan buat kulit hipersensitif dan ekzema. Formulasi inti patinya sarat ekstrak teh hijau sesuai untuk semua jenis kulit. Hasilnya, terapi ini membantu mengukuhkan struktur epidermis dalam lapisan kulit, mengurangkan pengeluaran sebum daripada liang yang tersumbat sekali gus mengawal masalah jerawat.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Click here if you have issue accessing the promo form above