5 Warna Rambut Terhangat

Anda ingin menukar selera warna rambut anda tahun ini? GLAM senaraikan trend warna rambut paling hangat dan yang paling penting, mana satu yang menjadi pilihan anda?
 

1 rambut

Julianne Hough


 
1. SEHANGAT PUTIH

Sangat menepati trend, Blondes dari warna emas kepada iced-out, atau warna yang seakan hampir kepada warna perak. Jika anda berwajah pucat, ton kulit yang cool, gaya rambut ini berjaya membangkitkan pesonamu!
 

Jessica Biel


 
2. SO OMBRE!

Ia adalah satu cara kurang drastik untuk mencuba gaya warna rambut Ombre. Penggredan warna yang tidak begitu melampau dan ia benar-benar tampak indah berpadanan bersama rona rambut brunet, menambah warna madu emas yang seharusnya mendapat pujian
 

3.

Coco Rocha


 
3. MAHOGANI MEWAH

Asas mahogani dan kehalusan menekankan tip dan cahaya sebenar. Sesuai untuk semua jenis kulit jika anda berkulit, anda memerlukan lebih highlights untuk mendapatkan efek yang sama
 

4 rambut

Mila Kunis


 
4. ICED LATTE

The best news is that it suits most skin tones. Rambut perang tidak akan mendapat kepuasan jika mahu mencipta warna kelihatan lebih cool. Warm Brunettes dengan karamel atau emas dimensi highlights memberi efek cool chestnuts sorotan tona coklat berais.
 

5

Nicole Kidman


 
5. MERAH BERAPI

Apa sahaja bayangan merah, mengikut warna professional adalah antara warna berpengaruh. Kebelakangan ini merah tidak diendahkan tetapi tahun ini ia mara dengan pengaruh yang besar. Want to bring out your fiery side? Pilih merah sejuk untuk warna kulit sejuk dan merah panas untuk kulit tona madu.

POST A COMMENT