Kenali Lima Pioner Rimowa Malaysia

Rimowa, salah satu pengeluar bagasi yang terkemuka di dunia telah melancarkan kempen My Story Rimowa baru-baru ini sempena meraikan lima pioneers Malaysia di Kedai konsep Rimowa Gardens.
 
Turut hadir ke majlis tersebut ialah pegawai eksekutif Rimowa, rakan kongsi jenama itu, selebriti, peminat serta pemilik bagasi ikonik itu.
 


 
My Rimowa Story ini menampilkan lima ikon Malaysia yang sentiasa menggembara dengan bagasi Rimowa. Bermula dengan pelakon dan penerbit, Debbie Goh yang selesa menggembara dengan Rimowa Limbo. Pelakon, model, ibu dan pengarang buku masakan, Danielle Graham pula sukakan sesuatu yang mencabar dan dia selesa melancong dengan bagasi Rimowa Nossanovanya.
 
Dari penggembaraan kulinari hingga belayar ke sudut paling jauh Bumi, Bali Seminyak Mall, Ferhat selesa membawa Rimowa Classic Flight yang sesuai dengan seleranya yang unik. Sementara itu, pasangan Ian Chong dan Lyn Siew merupakan pereka perabot halusĀ  dan restauranteur lebih selesa untuk menggayakan Rimowa Topas series dengan Topas dan Topas Stealth.
 

POST A COMMENT